Wij Nocco schilderwerken hebben veel te bieden!

 • schilderwerk binnen & buiten
 • plafond & wandafwerking
 • spuitwerk
 • stucwerk
 • houtrot herstel
 • behangen
 • kleuradvies

 

Contact opnemen

Bij Nocco Schilderwerken, kunt u terecht voor zowel het binnen- als het buitenschilderwerk. Zo zorgen wij ervoor dat de binnenmuren en buitenmuren van uw woning of bedrijfspand uitstekend worden afgewerkt.

Wij beschikken over de beste materialen, waardoor wij in staat zijn om door middel van ons schilderwerk, uw inrichting volledig tot zijn recht te laten komen. Door het gebruik van de juiste kleuren en hoogwaardige verfproducten, laten wij de binnenmuren en buitenmuren volledig aansluiten bij de uitstraling van het pand.

Meer weten?

Er zijn vele soorten plafond- en wandafwerking te bedenken. Voor een vakkundige afwerking, duurzaam onderhoud en herstel van uw wanden en plafonds kiest u voor Nocco schilderwerken Schildersbedrijf. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw zijn er veel mogelijkheden.

Wanden en plafonds die vakkundig en naar smaak zijn afgewerkt, dragen bij aan een comfortabele woon-, werk- of verblijfsruimte. Bij het maken van de keuze voor een bepaald type afwerking, is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het gebruik van de ruimte

Contact opnemen

Wanneer u uw woning of zaak wilt laten schilderen door een schilderbedrijf, denkt u al snel aan traditioneel schilderwerk met een roller en een kwast. Maar wist u dat u verf ook kunt laten spuiten? Dit gaat vaak sneller en levert een super strak resultaat op! De voordelen:

 • Super snel grote oppervlaktes verven
 • Geen structuur van kwast of roller
 • Egaler en strakker resultaat
Meer weten?

Wil je genieten van prachtige gladde muren of juist muren met een structuur? Dan kun je de muren van je woning laten stukadoren. Wij zullen een glad en strak resultaat realiseren.

Wij zorgen ervoor dat je jarenlang kunt vertrouwen op je stucwerk zonder dat er een reparatie nodig is. Bovendien kunnen wij diverse soorten stucwerken realiseren.

Offerte aanvragen

In sommige gevallen kan het houtrot al in een vergevorderd stadium zijn. In dat geval zullen we u aanraden om delen van het hout te laten vervangen.

Ook dit kunnen we voor u verzorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en duurzaamheid van de reparatie.

Contact opnemen

Behangen is een tijdrovende klus die vraagt om nauwkeurigheid. Wilt u zeker zijn van een prachtig resultaat, huur dan Nocco schilderwerken in om het behangwerk van u uit handen te nemen.

Offerte aanvragen

Al is het schilderwerk nog zo deskundig uitgevoerd, een verkeerde kleur doet altijd afbreuk aan het eindresultaat. Ook het combineren van kleuren komt heel precies. Contrasterende kleuren kunnen heel mooi zijn, maar wel in de juiste combinatie. Een goed kleuradvies is daarom onmisbaar.

  Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.